Hjärntrött

Japp, då var det dags igen. Hjärnan geggar ihop. Sitter framför datorn och rätt som det är så vet jag inte hur man gör. Vad ska jag trycka på? Så jäkla obehagligt. Jättesvårt att fokusera och koncentrera mig. Fladdrar hit och dit med det jag ska göra. Tusen bollar i luften känns det som.

Bokade tid hos tandhygienisten, sen ringde dom från ortopedtekniska med en tid jag ska dit m m, m m. Det bara snurrade i skallen till slut. Skriver jag inte upp grejer på en gång så är det kört. Jag minns inte en kvart senare vad, när, hur. Idag blev det för mycket så när jag slutade för dagen så bara sprutade tårarna på mig. Huvudvärken bultandes så jag gick och la mig en stund.

Men jag blev verkligen glad när posten kom och det var en så fin bok som kom till mig. Blev så överraskad och den hade inte kunnat komma en bättre dag. Min fina svärdotter Lisa som skickat den. Tack snälla ❤ Så mycket fint och gott som jag kommer göra från den här boken.

När jag slutade tjuta och huvudvärken släppte lite så åkte jag till PJ’s i Ölmbrotorp och kollade lite. Dom sålde ut en del grejer med 50% rabatt så jag shoppade loss. Lite till mig och lite julklappar.

Den här ska jag ha på altanen till sommaren. 200 kr, inte klokt!!

En snigel..

Ja sen blev det ju lite Ernst över mig. Köpte en gren…. Är inte helt på det klara vad jag ska göra med den men jag såg nåt i mitt inre.

Var där inne både länge och väl så när jag väl kom ut till bilen så värkte foten rätt bra. Men jag gjorde mitt bästa att ignorera det och åkte vidare till Rusta för att kolla på granar. Den vi haft flera år nu börjar bli lite luggsliten. Jag orkade inte få med mig nån men nu vet jag vilken jag vill ha så får Björn följa med nån dag och köpa den.

Och när jag gick där och tittade så fick jag syn på den här.

Ett lysande pepparkakshus. Perfekt till nya skåpet i köket. Jag var ute efter nåt sånt att ha där och det här blev ju superbra.

Aja, den får väl hoppa ner i kartongen och vänta nån månad till innan den kommer in i skåpet på riktigt.

Men jösses vad skönt att det är fredag i morgon. I helgen hoppas jag att orka gå igenom några kartonger som Johan tog ner från vinden häromdagen. Sakta men säkert röjer vi oss genom kartonger och grejer vi har på vinden.

Kommentarer till: "Hjärntrött" (2)

  1. Me like pepparkakshuset! Köpte slinga med 5 domherrar på Lampgallerian.se idag, 20% skall ha dem monterade ute på mjölkbordet tänkte jag mig. Farlig nätbutik det där – åkte med en grej till och så päronlampa som skall passa i min ”fyr” som jag köpte där i somras på rea.

    Har haft skrammelskalle och hjärndimma två dagar denna veckan. Förpinkade hormoner säger jag bara. Har ett lugn jobb som tur är och värsta dagen var chefen konsult i grannkommunen så jag var själv fram tills på eftermiddagen och då har vi heller inga kunder så jag kunde plocka i lugn och ro. Hon vet läget och har en son som haft hjärntumör så det känns bra att man kan få ha sina dagar när de kommer och hon inte funderar på vad det är hon har anställt 🙂 Men nu börjar det klarna igen och humöret börjar så smått bli behagligt. Får nog leta efter klimateriehjälp, för skall det hålla på så här kommer jag nog göra mig olyckligt på någon…

    • Ja såna där domherrar är fina. Längtar som tusan tills jag får upp (rättare sagt när gubben får upp) allt ljus ute och får tända. Det är nästan lite högtidligt varje år. Jag har också en bra chef när det gäller att förstå mina dippar pga av min MS. Jag kan nog dessvärre inte skylla på klimakteriet längre. Den har kommit och gått sen länge.
      Jag brukar längta till advent så jag får ta fram allt julpynt men nu är det värre än nånsin. Kanske för att julen var väldigt märklig förra året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: