Vingligt

Igår var jag på kontoret för jag skulle fixa lite grejer. Ska gå tillbaka mer och mer nu framöver. Till slut kanske jag jobbar nån dag i veckan hemma. Det är skönare att sova lite längre och när man slutar så är man ju hemma direkt. Men samtidigt är det skönt att åka iväg och se lite folk.

Jag är skyddsombud på vårat kontor. När det börjar någon ny i huset så går jag runt och visar dom utrymningsvägar, var det sitter brandsläckare, hjärtstartare m m. Jag kände att jag gång på gång tappade balansen lite och vinglade till. När det hade hänt flera gånger så sa jag till henne att jag har MS så det beror på det så du inte tror att jag är berusad på jobbet. Har aldrig sagt till någon att det är som det är. I och för sig vet nog alla på kontoret att jag har det. Men det har hänt att jag t ex står vid kaffeautomaten och bara tappar balansen lite, vinglar till och får en liten kommentar om jag har druckit lite. Förstår att dom bara skojar men det känns lite jobbigt.

Fy vad less jag är på mitt hår nu. Vill göra en rejäl make-over känner jag. Men velar lite vad jag vill ändra på. Färgen, frisyren eller både och??? Får ta mig en rejäl funderare.

Igår fick jag ett infall och bokade biljetter och hotel till Mamma Mia the party i Göteborg. Jag var på den i Stockholm för några år sen men ser det gärna igen. Man kunde inte se allt vad som pågick för det hände något överallt i lokalen. Blev hotellrum på Gothia. Är så jäkla skönt att bara gå över vägen från Rondo när det är slut.

Köpte fina ”Rosa bandet” rosor häromdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: