Äntligen

Nu blev det äntligen av, 4-rätters middag och Martin Stenmarck på Makeriet. Marie och jag träffades först på Moccadeli och drack lite vin sen gick vi till Makeriet. Vi blev visade till vårt bord. Hmm ja vi försökte väl att gilla läget men det kändes inte helt hundra att sitta längst bak även om längst bak är 10-15 m ifrån scenen.

Jag satt och funderade ett tag sen kunde jag inte låta bli att fråga om det inte fanns någon chans att vi kunde få flytta lite längre fram. Nja, vi kunde få flytta till ett bord lite längre fram men det kändes inte så mycket bättre. Det var barstolar också och då domnar mina ben. Hon lovade att fundera om det gick att lösa på nåt sätt. Det var två små bord längst fram där det skulle sitta en person vid varje. Men när den ena personen som skulle sitta ensam inte hade dykt upp när kl var över 18 så frågade hon om vi kunde tänka oss att sitta vid ett så litet bord. HELL YES!! Och vips satt vi längst fram.

Jösses vilken härlig kväll det blev. God mat och så galet bra underhållning. Det var grymt bra sist vi såg Martin där men nu var det ett snäpp ännu bättre. Dom var nog ganska spelsugna hela bandet skulle jag tänka mig.

Det var god mat men det var inte alls särskilt viktigt. Lite extra bonus mest.

Det är ju bara synd att tiden går alldeles för fort. Dom spelar där i morgon också. Får se hur det går för jag råkade visst få med mig låtlistan….

Det var så galet härligt att vara ute och få lyssna på Martin igen. Perfekt när det håller på kl 18-21. Perfekt för fredagströtta tanter att vara hemma till kl 22. Vi ska dit i december igen då är det julbord och underhållning med Patrik Isaksson och Martin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: