Iskallt intresse

Ja svalt intresse är inte nog beskrivet. Man är ju egentligen inte förvånad men ändå blir jag det varenda gång man försöker. Ja att få grannarna att ställa upp på att stödja min insamling hos Hjärnfonden. Det är bara från 2, ja TVÅ av 15 hushåll som någon gång har kommit när vi haft Gårdsspelningar. Det har övergått mitt förstånd varje gång. Har haft det 3 ggr och det är aldrig några grannar som kommer, förutom dom två.. Det har kommit massa folk från när och fjärran, även från andra områden i Hovsta, men dom som har 10-15 m lyser med sin frånvaro. Ja jag tycker verkligen att det är skitkonstigt.

Nu tänkte jag att sälja lite Palettblad borde väl ändå gå. 40 kr till forskning hos Hjärnfonden borde man väl ändå kunna ställa upp på. Delade ut lappar i brevlådorna dagen innan, ställde upp ett bord med massa olika Palettbladsorter och tänkte att det här kommer ju gå åt. Jamen glöm det, av 15 hushåll så var det från 4 st som kom och köpte. Ställde ut bordet både fredag, lördag och idag söndag. Men folk verkar livrädda för att ens titta. Det är fort förbi med skygglappar på. Haha ja vad fan säger man? La ut lite nyckelringar också idag och det har alla fall sålt 6 st stycken så det var ju bra.

Ja jag blir verkligen riktigt irriterad ju mer jag tänker på det. Men men, det är väl förmodligen ingen som bryr sig om forskning lika mycket som jag gör eftersom jag berörs på ett personligt plan. Det får man ju acceptera. Man kan inte stödja allt, det är jag väl medveten om. Så tänker ju jag också. Men just Gårdsspelningarna kommer jag aldrig nånsin förstå varför man inte kommer på. Nä det är för mig helt obegripligt. Jag skulle väl aldrig i livet missa en sån grej om det skulle anordnas av någon granne. Men förmodligen förstår dom inte riktigt vad det är för det är helt främmande för folk att själva anordna något sånt. Man borde ju dock bli lite nyfiken när man ser och hör. Men det står verkligen inte och faller med det för det är så många som tycker det är jättekul och återkommer varje gång så jag är mer än jättenöjd och glad över det. Jag blir bara så himla förvånad varje gång.

Det är som det är. Nästa år måste det ju gå att ha en sån dag igen. Har fått ställa in två år i rad nu. Och vem vet vad det kan bli för gästartist då? Nä man vet faktiskt aldrig… Men nån tjuvtitt kommer jag inte tolerera.

Igår åkte vi och Johan till Askersund. Vi bodde på Hotell Norra Vättern för Johan skulle spela på Sjötullen. Alltid god mat där. Nu var det öppet sista helgen för säsongen. Tyvärr inte så mycket folk men det var ett jäkla ös på dom som var där. Dom höll igång under hela tiden som Johan spelade så det var kul. Det var supermysigt att vi sov kvar där alla tre så vi kunde umgås ordentligt.

Det fanns bara enkelrum kvar när vi skulle boka så Björn och jag fick ta ett sånt med en extrasäng men det funkade ju.

Nu ska jag vila resten av dagen för man blir lite trött av att sova borta. Har alltid lite svårt att somna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: