Ja nu är jag riktigt på hugget med min insamling hos Hjärnfonden. Det plockar på med pengar. Var ju många år sen jag startade insamlingen men jag är rejält stolt att ha kommit upp i så mycket pengar. Om det blir Gårdsspelning nästa år så ska jag väl slå det här målet också. Mitt första mål var nog 20-25 tusen har jag för mig. Sen har jag fått öka på efter hand. Har inga planer på att sluta än på länge.

Nu har jag just sålt slut på bokmärken och på fredag ska jag ställa ut ett bord utanför huset och sälja Palettblad mellan kl 10-18. Man får ta det man vill ha och swisha pengar. Är ju inte säkert det kommer en enda människa men jag måste ju testa. Har sålt ett gäng på jobbet och det kanske kan bli mer där när alla börjar återgå till kontoret. Jag har en jobbarkompis som inte ville ha nån Palettblad men ville gärna skänka pengar ändå, och det går ju väldigt bra det också förstås.

Jo jag råkade ju buda och vinna massa porslin häromdagen. Ja råkade och råkade, jomen det var väl inte helt genomtänkt men nu är jag riktigt nöjd för det var en jättefin servis. Men jäklar vad delar det var. Fick gå massa vändor med lite i taget till bilen. Fick köra väldigt försiktigt hem…

Nu är det riktigt fint och trevligt i nya vitrinskåpen.

Den här kommer jag aldrig göra mig av med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: